Hammaslääkäripalvelumme

Tarjoamme yksilöllisiä ja laadukkaita hammaslääkäripalveluita yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä saa kaikki suun perushoidon palvelut sekä erikoishammashoitona varhaisoikomishoitoa.  Vastaanotollamme  suun ja hampaiton hoito on mahdollista myös nukutuksessa.

Panostamme ennaltaehkäisevään suunhoitoon yhteistyössä suuhygienistin ja potilaan kanssa.

Meillä on myös mahdollisuus työpaikkahammashuoltoon.

Pidämme yllä korkeaa hoidon tasoa säännöllisellä täydennyskoulutuksella ja käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja sekä uudenaikaisia menetelmiä ja laitteita. 

Suuhygienistipalvelumme


Vastaanotollamme toimii kaksi kokenutta suuhygienistia, jotka hoitavat suun ientulehduksia ja pidemmälle edenneitä kiinnityskudossairauksia yhteistyössä hammaslääkärin sekä potilaan kanssa. Suuhygienistien antama ennaltaehkäisevä suunhoito ja säännöllinen ylläpitohoito ovat tärkeitä sekä iensairauksien että hampaiden reikiintymisen ehkäisyssä.

Jokaiselle potilaalle annetaan henkilökohtaiset suunhoito-ohjeet sekä opastetaan suunhoidon välineiden valinnassa. Vastaanotoltamme on mahdollisuus  hankkia tarvittavia suunhoitovälineitä.

Suuhygienistit tekevät myös esteettistä hammashoitoa. Bakteeripeitteiden ja värjäymien puhdistuksen lisäksi hygienistit tekevät hampaiden GLOSS-laservalkaisua, mikä on markkinoiden tehokkainta laservalkaisua ja turvallista myös herkille hampaille.

Suunhoitovälineiden myynti


Henkilökuntamme opastaa sopivien suuunhoitovälineiden valinnassa.  Hoidon yhteydessä valitaan yksilöllisesti kullekin potilaalle parhaiten soveltuvat puhdistusvälineet, joita voi myös hankkia vastaanotoltamme mukaansa.

Myynnissä on myös suunhoidon erikoistuotteita sekä uutuuksia.