Sivusto käyttää evästeitä, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivuillamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.
close
Lumoral suunterveyden ylläpitoon

Lumoral on patentoitu lääkinnällinen laite suun sairauksien ehkäisemiseen ja hoitamiseen

Hanki Lumoral-laite nyt meiltä!

Suun ja hampaiden terveydellä on valtava vaikutus ihmisen yleisterveyteen ja hyvinvointiin. Hyvin hoidetut hampaat ja terve suu viestivät hyvästä elämänlaadusta ja tukevat tervettä itsetuntoa. Huonosti hoidettu suu saattaa altistaa useille sairauksille. Pahimmillaan hammassairaudet ja suun terveyteen liittyvät ongelmat altistavat sydän- ja verisuonitaudeille, keuhkosairauksille, reumalle ja diabetekselle. Hoitamattomina ongelmat voivat johtaa jopa yli 200 krooniseen sairauteen.

Ongelmien ennaltaehkäiseminen ja hoitaminen on siksi ensiarvoisen tärkeää. Mitä aiemmin ongelmat havaitaan, sitä vähemmällä vaivalla – ja myös edullisemmin – ne ovat korjattavissa.

Suurimmat uhkat suun terveydelle ovat hampaiden reikiintyminen eli karies ja pitkäaikainen tulehdustila hampaiden tukikudoksissa eli parodontiitti. Ongelmia aiheuttavat myös ientulehdukset, hammaskiven muodostuminen sekä pahanhajuinen hengitys. Jopa joka toisen suomalaisen suussa muhii jonkinasteinen bakteerien aiheuttama tulehdus.

Koite Health Oy:n kehittämä Lumoral on hampaita puhdistava laite, jota käytetään säännöllisen hampaiden harjauksen lisäksi. Laite soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla esiintyy reikiintymistä tai ientulehdusta. Lumoral on ensimmäinen CE-merkitty lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa.

Katso sydänkirurgi Tommi Pätilän kertomana Lumoralin tarina ja näe, mistä kaikki sai alkunsa.


Vuonna 2016 sydänkirurgi Tommi Pätilä leikkasi vaikeaa sydämen tulehdusta, joka oli suusta peräisin. Siitä syntyi Lumoralin tarina.

Lumoral-laitteen hyödyt:

  • vähentää hammaskiven muodostumista
  • ehkäisee hampaiden reikiintymistä
  • ehkäisee ientulehduksia
  • hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä
  • raikastaa hengityksen
  • ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa
  • vaalentaa hampaita ja poistaa värjäymät.

Lumoral-hoidon teho perustuu niin kutsuttuun fotodynaamiseen reaktioon eli valon ja väriaineen yhteisvaikutukselle. Fotodynaaminen reaktio on luonnollinen antibakteerinen tapahtuma, jossa valo aktivoi valoherkisteen ja reaktio saa aikaan haitallisten bakteerien eliminoinnin.

Lumoral-hoito on suunniteltu toteutettavaksi kotona. Hoito koostuu kolmesta helposta vaiheesta ja vie vain 10 minuuttia. Laite kulkee helposti mukanasi ja sammuu itsestään hoidon päätyttyä, joten voit rentoutua tai tehdä omia mukavia asioita hoidon ajan.

Lumoral-laitteen käyttö:

1. Purskuttele
Purskuttele suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekunnin ajan. Suuhuuhteen sisältämä valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.

2. Aktivoi
Aseta suukappale suuhun ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, mikä käynnistää hoidon antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa.

3. Harjaa
Harjaa hampaat huolella. Myös silmille näkymätön mikroskooppinen plakki irtoaa ja huuhtoutuu pois veden mukana, jättäen hampaat hämmästyttävän puhtaiksi ja sileiksi.

Parhaat tulokset saavutetaan kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Huomaat kuitenkin eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Me Sinunpaikan Hammaslääkärisi haluamme olla tukemassa sinun hyvinvointiasi.

Lumoral on oiva tuote ylläpitämään sinun suusi terveyttä sekä hyvinvointiasi. Hanki tuote Jalasjärven toimipisteeltä Mäntylammintie 3 A tai ota yhteyttä sähköpostitse: info@sinunpaikka.fi.Sinun suusi parhaaksi ammattitaidolla ja sydämellä

Epassi logo, Sinunpaikan Hammaslääkärit e-passi

Meillä voit maksaa myös Epassilla

Yhteystiedot I Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy