Esteettinen hammashoito 
tehokkaasti

Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy I Hammaslääkäri I Suuhygienisti I Esteettinen hammashoito I Hammashoito nukutuksessa

Esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito pitää sisällään monenlaista hammasrivistön hoitoa.

Hampaiden värin ja pinnan korjaus

Yleisimmin puhutaan hampaiden värjäymien poistamisesta, hampaan värin vaalentamisesta tai hampaan epätasaisen värin tasoittamisesta, esim. kiillelaikkujen vaalentamisesta tai peittämisestä.

Kyseeseen voi tulla myös hampaan pinnan epätasaisuuksien tai virheasentojen korjaaminen.

Puuttuvien hampaiden korvaaminen voi olla myös hyvinkin esteettistä hampaiston hoitoa, vaikka sen lisäksi päätavoitteena on hampaiston toiminnan palauttaminen.

Pienilläkin toimenpiteillä voidaan saada aikaan muutosta. Esimerkiksi hellävaraisella ja kivuttomalla sodapuhdistimella tehtävällä puhdistuksella poistetaan hampaiden pinnalle kertynyt värjäymä ja pehmeä bakteeripeite.

Värjäymä on tiukasti hampaan pintaan tarttunutta tummaa väriainetta, mitä ei saa itse hammasharjalla harjaamalla poistettua. Monet ruoka-aineet kuten kahvi ja tee yleisimpinä aiheuttavat hampaiden värjäymää.

Hampaiden valkaisu I Laservalkaisu

Varsinaisella hampaiden valkaisulla mennään pintaa syvemmälle ja pilkotaan hampaan sisällä olevia väripigmenttejä, jolloin muutos on pysyvämpi. Valkaisuaineita  ja -menetelmiä on useita ja vastaanottomme ammattilaiset valitsevat niistä asiakkaalle parhaiten sopivat. Samalla he tarkistavat, että suu on terve valkaisua varten. Meiltä voi ostaa myös kotivalkaisuaineita vähäiseen valkaisutarpeeseen tai ylläpitovalkaisuun.

Vastaanotolla tehtävä valkaisu on tehokkain ja tulokseltaan kestävin. Käytössämme on markkinoiden tehokkain ja turvallinen laservalkaisu, mikä on monen julkisuudenkin henkilön sädehtivän hymyn takana. Laservalkaisulla voimme vaalentaa hampaan väriä yhdellä käsittelykäynnillä jopa 10 astetta. Tulos on kuitenkin luonnollisen vaalea. 

Kun suunnittelet hampaiden valkaisua, varaa aika suuhygienistin arvio- ja suunnittelukäyntiin.

Kuorikot hampaiden pintaan

Hampaan pintaa voidaan myös peittää kuorikoilla. Kuorikoilla voidaan peittää ja korjata esimerkiksi tummunutta tapaturmahampaan pintaa. Jos hammas on pahoin tummunut, tehdään usein hampaan tai hampaiden valkaisu ennen kuorikon laittoa. Käytössämme on ohuen ohut Edelweiss-muovikuorikko, mikä voidaan kiinnittää hampaalle yhdellä käynnillä ilman jäljennöksien ottamista. Kuorikolla voimme myös muokata hampaan asentoja ja kokoa kuten kiertymiä tai hammasrakoja. Teemme myös laboratoriovalmisteisia posliinikuorikkoja.

Kevytsillat puuttuvien hampaiden paikalle

Puuttuva hammas voidaan korvata nopeasti tapaturman tai hampaan poiston jälkeen kevytsillalla. Kevytsilta on kevytrakenteinen kiinteä proteesi, mikä kiinnitetään puuttuvan hampaan vieressä olevien hampaiden pintoihin tai niissä olemassa oleviin paikkoihin. Kevytsilta voidaan rakentaa suoraan yhdellä käynnillä vastaanotollamme tai kiinnittää jäljennösten mukaan laboratoriossa valmistettu kevytsilta. 

Lumoral - suun omahoito

Puhtaat hampaat, terveet ikenet ja raikas hengitys

check
Lumoral on Suomessa kehitetty, kotona käytettävä CE-merkitty lääkinnällinen laite hammas- ja iensairauksien hoitoon ja ehkäisyyn.
check
Lumoral on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa.
check
Hoidon avulla ennaltaehkäiset ientulehdusta ja hampaiden reikiintymistä sekä hammaskiven muodostumista.
Lue lisää Lumoral-hoidosta

BlancOne-valkaisumenetelmä

Valkaisuhoito, joka perustuu valokemialliseen aktivointiin Arcus-lampulla, joista on valittavana eri hoitomuotoja tarpeesi mukaan:

check
Click-valkaisu on hellävarainen ja nopea hampaiden kevytvalkaisu, jonka voi yhdistää hampaiden puhdistuskäyntisi yhteyteen.
check
Touch-valkaisu on tehokas, mutta myös hellävarainen valkaisu. Tämä valkaisu antaa syvemmän ja pitkäkestoisemman tuloksen kevytvalkaisuun verrattuna.
check
Ultra+-valkaisu on lääketieteellinen hampaiden valkaisu, joka sopii voimakkaasti värjääntyneille hampaille.
Lue lisää BlancOne-valkaisumenetelmästä

Meiltä laadukkaat suunhoidon tuotteet, joilla huolehdit suun hoidosta kotona. Opastamme tuotteiden käytön ja ohjaamme käyttöösi sopivien tuotteiden valintaan.

Sinun suusi parhaaksi ammattitaidolla ja sydämellä.