Sivusto käyttää evästeitä, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivuillamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.
close
Työpaikkahammashuolto edistää yleisterveyttä

Työpaikkahammashoito

Työpaikkahammashoito on järjestely, jossa yritys maksaa kokonaan tai osittain työntekijän vuosittaisen hammashoidon kustannukset. Työpaikkahammashoito on yritykselle kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etu.

Työpaikkahammashuollosta hyötyvät sekä yritys että henkilökunta

Hyvä suunterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Työpaikkahammashuolto edistää yleisterveyttä ja työkyvyn ylläpitämistä vähentäen näin ollen myös sairauspoissaoloja.

Työntekijät arvostavat työnantajansa panostusta heidän hyvinvointiinsa ja sitouttavat heitä työpaikkaansa. Työnhaussa työpaikkahammashoitoa tarjoavat yritykset erottuvat joukosta.

Verovähennyskelpoinen kulu työnantajalle

Työpaikkahammashoidon kautta tehty tavanomainen hammashoito on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etu.

Työnantaja voi vähentää verotuksessa järjestämänsä työpaikkahammashuollon tavanomaiset ja kohtuulliset kulut kokonaisuudessaan. Työpaikkahammashuollon kulut ovat yritykselle verovähennyskelpoisia riippumatta yrityksen koosta, yritysmuodosta (poislukien itsenäinen liikkeenharjoittaja) tai työntekijöiden määrästä. Verovapauteen ei vaikuta, laskuttaako hammaslääkäri suoraan työnantajaa vai maksaako työntekijä laskun ensin itse ja perii kulut työnantajalta, missä tapauksessa työntekijä maksaa vain hammashoidon omavastuuosuuden vähennettynä KELA:n suorakorvauksella.  

Mikäli työnantaja maksaa laskun, hänen on maksettava ensin hammashoito ilman KELA:n suorakorvausta ja  haettava jälkikäteen korvaus työntekijän antamalla valtakirjalla.

Yrityksen tarjoaman työpaikkahammashuollon on oltava kohtuullista, tasapuolista ja suunnitelmallista ja sen järjestämisestä on tehtävä kirjallinen sopimus, jossa ilmenee, missä määrin työntekijöiden hammashoitoa korvataan.

Me Sinunpaikan Hammaslääkäreissä kerromme mielellämme työpaikkahammashuollon käyttöönotosta ja huolehdimme sopimuksen laatimisesta yksilöllisesti yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Työpaikkahammashuollon käyttöönotto on helppoa ja  vaatii vain yrityksen tekemän päätöksen järjestää työpaikkahammashuolto työntekijöilleen. Me huolehdimme lopusta!

Ota yhteyttä, niin pidetään yhdessä huolta työntekijöidenne suun terveydestä!

Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy

Mäntylammintie 3 A

61600 Jalasjärvi

P. 06-4561 534

Sinun suusi parhaaksi ammattitaidolla ja sydämellä

Epassi logo, Sinunpaikan Hammaslääkärit e-passi

Meillä voit maksaa myös Epassilla

Yhteystiedot I Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy