Sivusto käyttää evästeitä, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivuillamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.
close
Sinunpaikan Hammaslääkäreiltä uutuuspalveluna BlancOne-valkaisumenetelmä

Sinunpaikan Hammaslääkäreiltä uutuuspalveluna BlancOne-valkaisumenetelmä

Sinunpaikan Hammaslääkäreiltä uutuuspalveluna BlancOne-valkaisumenetelmä

Janna-Mari Friman

Suuhygienisti

UUTUUS!  BlancOne led - hampaiden valkaisumenetelmä

BlancOne on valkaisuhoito, joka perustuu valokemialliseen aktivointiin Arcus-lampulla.

Hoidosta on valittavana eri hoitomuotoja tarpeesi mukaan:

Click-valkaisu

Hellävarainen ja nopea hampaiden kevytvalkaisu, jonka voi yhdistää hampaiden puhdistuskäyntisi yhteyteen. Valkaisuainetta aktivoidaan 10 minuuttia valolla, eikä hoito vaadi iensuojausta. Click-valkaisu toimii tehokkaana ylläpitohoitona myös aiemmin valkaistuille hampaille. Hoito sopii hyvin myös herkille hampaille.

BlancOne Click -valkaisu

 

Touch-valkaisu

Tehokas, mutta myös hellävarainen valkaisu. Tämä valkaisu antaa syvemmän ja pitkäkestoisemman tuloksen kevytvalkaisuun verrattuna. Valkaisuainetta aktivoidaan 3-4 kertaa 8 minuutin ajan. Touch-hoidossa ei myöskään ole tarvetta suojata ikeniä. Hoitoa varten varataan 60 minuutin aika.

BlancOne Touch -valkaisu

Ultra+ -valkaisu

Lääketieteellinen hampaiden valkaisu, joka sopii voimakkaasti värjääntyneille hampaille. Tässä hoidossa ikenet suojataan ja valkaisuainetta aktivoidaan valolla 3-4 kertaa 8 minuutin ajan. Ultra+ -hoito on tehokas valkaisuhoito ja hellävarainen kiilteelle. Hoitoaikaa varataan 1,5 h.

Koska hellävaraiset ja nopeat BlancOne- valkaisukäsittelyt eivät kuivata kiillettä, tarve erityiselle ruokavaliolle valkaisuhoidon jälkeen on lyhyempi. BlancOne-valkaisuhoidon jälkeen on hyvä välttää syömistä kahden tunnin ajan. Huomioi, että happamat ruoat ja juomat voivat aiheuttaa herkkyyttä, jos niitä nautitaan pian valkaisun jälkeen. Tupakointi vähentää valkaisutuloksen pysymistä ajan myötä.

Suunhoidon ammattilaisesi suosittelee sinulle sopivimman hoitomenetelmän ja auttaa sinua säilyttämään valkaisutuloksen kanssasi!

Varaa aika valkaisuun helposti netissä tai puh. 06-4561 534.

Sinun suusi parhaaksi ammattitaidolla ja sydämellä

Epassi logo, Sinunpaikan Hammaslääkärit e-passi

Meillä voit maksaa myös Epassilla

Yhteystiedot I Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy